Samenvatting Feyenoord V1 - PSV V1 online

De vrouwen van Feyenoord hebben dit weekend op Varkenoord wederom een fantastisch resultaat neergezet. Na de eerdere gewonnen Klassieker tegen Ajax waren de Rotterdammers nu ook te sterk voor PSV. Het duel werd met 2-1 gewonnen. De samenvatting van het duel is nu te bekijken.

''Ik vond ons de eerste helft heel erg goed spelen'' vertelt hoofdtrainer Danny Mulder in gesprek met Feyenoord Media. ''Ik had wel verwacht dat PSV de tweede helft wel wat ging proberen en dat deden ze ook. PSV is natuurlijk een hartstikke goed team en daardoor hadden we het een beetje zwaar. Toch kwam het tegendoelpunt een beetje uit de lucht vallen. Dat was eigenlijk niet nodig geweest. Daardoor wordt het heel erg spannend en vind ik wel dat we als team heel erg gebikkeld hebben. Heel veel energie erin gegooid hebben om de overwinning over de streep te trekken.''

De aanval tijdens het tweede doelpunt van Feyenoord was er een om van te smullen. ''Ik maakte daar in de rust min of meer een grapje over. De aannamen van Pia, als iemand anders dat doet in het voetbal, gaat hij de hele wereld over. Ze speelt hem uiteindelijk nog af waardoor Maxime die goal maakt. Dat was uiteindelijk een geweldig doelpunt. Wat vandaag de sleutel was voor de overwinning? De tweede helft hebben we echt geknokt als team. Dat zegt dat we op de goede weg zijn op het moment. Als we nu in balbezit stappen gaan maken dan zitten we op een hele goede weg.''