'Pedersen ook in verband gebracht met Torino'

'Pedersen ook in verband gebracht met Torino'

Marcus Pedersen wordt nadrukkelijk in verband gebracht met een vertrek bij Feyenoord. De rechtsback staat ook in de belangstelling van Torino, zo weet 1908.nl te melden. De Noor werd eerder gelinkt aan VfL Wolfsburg.

Torino lijkt Stephane Singo kwijt te raken aan AC Milan, en Pedersen moet zijn vervanger worden in de selectie van de Italiaanse club. Feyenoord heeft volgens het medium op dit moment geen officieel bod ontvangen en wacht momenteel rustig af. De 22-jarige Pedersen heeft nog een contract tot medio 2026 in De Kuip. Zijn marktwaarde wordt geschat op een bedrag van zeven miljoen euro.

Journalist Marcel van der Kraan bracht maandagmiddag het nieuws dat Feyenoord een bod van drieënhalve miljoen euro heeft afgewezen op Pedersen. De Rotterdammers zijn benaderd door een tussenpersoon. Volgens Van der Kraan heeft algemeen directeur Dennis te Kloese direct de telefoon erop gegooid omdat het bod niet in de buurt komt van de vraagprijs die Feyenoord momenteel hanteert.

Lees meer over
Marcus Holmgren Pedersen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties