'Wolfsburg bereidt bod voor op Pedersen'

'Wolfsburg bereidt bod voor op Pedersen'

Marcus Holmgren Pedersen kan een overstap maken naar de Bundesliga, zo meldt 1908.nl. De verdediger van Feyenoord staat in de belangstelling van VfL Wolfsburg. De Duitsers hebben de afgelopen dagen toenadering gezocht om een eventuele transfer te bespreken.

Feyenoord moet serieus rekening houden met een vertrek van de 22-jarige verdediger. VfL Wolfsburg bereidt namelijk een officieel bod voor op Pedersen en wil de komende dagen doorpakken. De rechtsback van Feyenoord ligt goed in de markt. Eerder informeerde Eintracht Frankfurt voorzichtig en is er ook interesse vanuit Spanje.

Pedersen staat open voor VfL Wolfsburg
Feyenoord en Pedersen staan allebei open voor een transfer. De Rotterdammers zijn bereid om in gesprek te gaan met de Duitse club om te onderhandelen over een transfersom. De rechtspoot heeft een contract tot medio 2026 en heeft op dit moment een marktwaarde van zeven miljoen euro. Pedersen kwam in de zomer van 2021 voor een bedrag van twee miljoen euro over van Molde FK.

Lees meer over
Marcus Holmgren Pedersen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties