Van Hanegem: "Als ik Feyenoord was, zou ik hem altijd binnenhalen"

Van Hanegem: "Als ik Feyenoord was, zou ik hem altijd binnenhalen"

Willem van Hanegem begon het weekend traditiegetrouw door zijn ongezouten mening te geven over al het voetbalnieuws. Zo denkt het voetbalicoon dat de stap voor Nuri Sahin als hoofdtrainer van Feyenoord nog wel er groot is en laat hij kort weten met veel plezier terug te kijken op de afgelopen drie jaar onder Arne Slot. Verder gaat het over de wedstrijd van zondag en de huurperiode van Yankuba Minteh.

Moet Feyenoord zondag rekening houden met Excelsior die nog vecht tegen play offs? Van Hanegem vindt de gedachte al raar. "Natuurlijk niet. Zo hebben zij ook niet gedacht een paar jaar geleden. Dan denk ik echt aju. Dan hadden ze maar beter moeten spelen. Ze hebben laten zien dat ze aardig kunnen voetballen, dus dat hadden ze dit seizoen maar iets eerder moeten doen. Helemaal geen medelijden."

Vorige week tegen NEC liet Minteh wederom zien dat hij ook verdedigend erg nuttig is. Van Hanegem twijfelt absoluut niet meer aan het feit dat Dennis te Kloese zijn best moet doen om de Gambiaan langer in De Kuip te laten spelen. "Als ik Feyenoord was, zou ik hem altijd binnenhalen. Newcastle heb ik van de week ook zien spelen en daar kan die met twee vingers in zijn neus mee. Die jongen is negentien jaar en is nog geen eens heel lang bezig met voetballen. Ik hoop wel voor hem dat hij een wereldtopper wordt, want het is ook een grappig ventje."

Klik hier om de aflevering te luisteren

Lees meer over
Willem van Hanegem Yankuba Minteh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties