Newcastle United overweegt Minteh te verkopen: ''Dan is Feyenoord kansloos''

Newcastle United overweegt Minteh te verkopen: ''Dan is Feyenoord kansloos''

Het is allerminst zeker dat Yankuba Minteh ook volgend seizoen actief is in het shirt van Feyenoord. Na de gewonnen bekerfinale in De Kuip kwamen er berichten naar buiten dat de Rotterdammers volgend seizoen opnieuw de talentvolle buitenspeler op huurbasis gaan overnemen van Newcastle United. De Engelsen overwegen een andere keuze te gaan maken.

''Newcastle United zit een beetje met de financiële fair play regels, hoorde ik van de week,'' vertelt Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam in de Dick Voormekaar Podcast Extra. ''Die gaan misschien wel overwegen om Minteh te verkopen. Dan is Feyenoord kansloos. Dat kunnen ze gewoon niet betalen. Hij is meer dan twintig miljoen euro waard. Dat gaat dan wat worden om hem te vervangen.''

Minteh heeft bij Newcastle United een contract tot de zomer van 2028. De Engelsen zijn tevreden met de ontwikkeling die de Gambiaan in Rotterdam heeft doorgemaakt. In 36 wedstrijden scoorde de buitenspeler elf keer en gaf zes assists. Door zijn goede prestaties in het shirt van de Rotterdammers is er volop interesse ontstaan, waardoor Newcastle United nu flinke winst kan maken op Minteh.

Geen zorgen
Krabbendam ziet dat Feyenoord zich allerminst zorgen maakt over de aankomende transferperiode. ''De scouting is druk bezig. Ze hebben hun lijstjes klaar, het wordt een hele interessante zomer. Werk aan de winkel voor Te Kloese. Tijdens het EK verwachten ze bij Feyenoord niet dat er iets gaat gebeuren, maar na het EK gaat het losbarsten natuurlijk.''

Lees meer over
Yankuba Minteh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties