''Dat is mede de reden waarom de officiële aankondiging nog niet is geweest''

''Dat is mede de reden waarom de officiële aankondiging nog niet is geweest''

De afsluitende competitiewedstrijd van het seizoen tegen Excelsior is officieel het laatste duel van Arne Slot als trainer van Feyenoord. De 45-jarige Bergentheimer wil zondagmiddag de stadionclub op een waardige manier verlaten met het bereiken van een fraai puntenaantal.

''We willen de best presterende ploeg van de tweede seizoenshelft blijven en onze ongeslagen status vasthouden'', vertelt Slot op het persmoment van vrijdagmiddag. ''Bij winst komen we op 84 punten en zijn we het op één na beste team van Feyenoord in de clubgeschiedenis. Deze groep heeft het hele jaar aangetoond dat ze een hekel hebben aan verliezen. Dat verwacht ik zondag ook.''

Feyenoord organiseert direct na afloop van de laatste wedstrijd van het seizoen een afscheidsmoment voor Slot, die met onder meer een kampioenschap en de bekerwinst kan terugkijken op een zeer succesvolle tijd in De Kuip. Feyenoord – Excelsior begint zondag om 14:30 uur en is live te zien op ESPN 3.

Liverpool FC
Slot maakt komende zomer de overstap naar de Premier League. Hoewel beide clubs het nieuws officieel nog moeten bevestigen, deed Slot dat zelf vrijdagmiddag voor het eerst. ''Ik kan bevestigen dat ik volgend seizoen trainer ben bij Liverpool.'' Slot legt ook uit waarom de clubs nog wachten met de officiële aankondiging.

''Ik denk dat iedereen dat ook wel een beetje voelde, dat het afscheid van mij hier dat ik daar recht aan wil doen. Met alle mooie momenten en herinneringen die we hier gemaakt hebben, wil ik hier afsluiten met de spelersgroep en mijn gezin. Daarna moet de aandacht naar volgend seizoen uitgaan. Liverpool heeft ook nog een afscheid van een trainer die daar geweldig gepresteerd heeft. Dat is mede de reden waarom de officiële aankondiging nog niet is geweest.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties