Jans: 'Feyenoord komt op mooi moment'

Jans: 'Feyenoord komt op mooi moment'

Komende zondagmiddag speelt FC Groningen in Euroborg de thuiswedstrijd tegen Feyenoord. Het is de strijd tussen de nummers 8 en 4 van de ranglijst. Groningen is de ploeg in vorm (zes zeges in acht duels). Feyenoord won sinds de winterstop slechts één van de zes ontmoetingen.

In personeel opzicht heeft Jans niet de beschikking over Gibril Sankoh en Leandro Bacuna. Beide zijn geschorst. De blessurelijst is exact gelijk aan die van afgelopen weekend. Petter Andersson, Ondrej Svejdik, Sepp De Roover, Jeffrey Rijsdijk, Oluwafemi Ajilore, Koen van de Laak en Tim Sparv zijn er dus niet bij. Laatstgenoemde is wel fit, maar nog niet wedstrijdfit. Vanuit de Beloften sluiten Frank Olijve, Danny Menting en Koos Werkman aan bij de selectie voor zondagmiddag. Werkman maakt zijn debuut bij de hoofdmacht.

Trainer Ron Jans in een voorbeschouwing: “Feyenoord komt op het mooist mogelijke moment voor ons. We zijn echt gegroeid in de laatste maanden. Het is niet altijd even mooi, maar we hebben sinds de winterstop vrijwel altijd meer kwaliteit geboden dan de tegenstander. De eerste helft bij AZ was daarop een uitzondering. Ik vind dat wij kwalitatief niet onderdoen voor Feyenoord.”

Lees meer over
Jans
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties