Fer wellicht rechtsback tegen Sparta

Fer wellicht rechtsback tegen Sparta

De kans is groot dat Leroy Fer in de Rotterdamse stadsderby tegen Sparta de rechtbackpositie bij Feyenoord bekleedt. Nadat Dani Fernandez afgelopen maand reeds geblesseerd wegviel, is zijn vervanger Kelvin Leerdam een groot twijfelgeval.De Jong Oranje-international heeft al twee weken niet voluit kunnen trainen door een liesblessure. Ook vanmorgen werkte hij een individueel trainingsprogramma af. Aanvankelijk samen met Aleksandar Ignjatovic. Toen de Servische verdediger vervolgens bij de groep aansloot, bleef hij alleen met hersteltrainer Marcel Cas over.

Als Leerdam afhaakt, hebben de Rotterdammers nog maar één echte rechtsback in de selectie. Maar Stefan de Vrij is nog maar slechts 17 jaar en kan alleen terugvallen op een korte invalbeurt in de KNVB Beker-wedstrijd tegen Harkemase Boys. Trainer Mario Been zal daardoor zeer waarschijnlijk voor Fer kiezen.

Lees meer over
Leroy
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties