'Zeven talenten naar Kralingen'

'Zeven talenten naar Kralingen'

Feyenoord en Excelsior hebben sinds mei weer de handen in elkaar gesproken betreft de samenwerking tussen de twee Rotterdamse clubs. De moederclub zal, net als in het verleden, enkele jonge talenten stalen op Woudestein. De geruchten over mogelijke versterkingen zijn op gang gekomen.
Op erfc.nl worden een zevental spelers gelinkt aan een overstap naar het kleine broertje van Feyenoord. Alle genoemde spelers zijn talentvol, maar nog niet van waarde voor de A-kern van Mario Been. De ervaring moeten ze dan ook op doen bij Excelsior om in de toekomst door te kunnen groeien tot vaste waarde in de Kuip.

Doelman Darley Ramon Torres (19) is één van de namen. De jongeling zal de strijd aan moeten met Excelsior-goalie Arjen van Dijk. De aanvallers Mitchell Schet (21), Luis Pedro (19), Jordâo Pattinama (20) en Kermit Erasmus (18) zullen net als verdediger Norichio Nieveld (20) en middenvelder Michal Janota (18) de tijdelijke overstap naar Excelsior maken.

Lees meer over
Excelsior
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties