Advocaat en Boskamp loven Harroui: ''Mag naar Feyenoord komen''

Advocaat en Boskamp loven Harroui: ''Mag naar Feyenoord komen''

Dinsdag werd bekend dat Guus Til zo goed als zeker binnen is. Dat betekent dat, zo tegen het einde van het seizoen, de geruchtenmolen wat betreft in- en uitkomende transfers op gang is gekomen. Zo hebben Dick Advocaat en Jan Boskamp hun ogen laten vallen op Abdou Harroui van stadsgenoot Sparta. De twee denken dat de middenvelder een echte aanwinst zou zijn voor Feyenoord.

''Of Harroui mee zou kunnen bij Feyenoord?'', zegt Advocaat dinsdag op de persconferentie. ''Dat vind ik wel. Ik heb hem zelf een half jaar meegemaakt bij Sparta. Toen was hij nog een stuk jonger, maar hij heeft zich uitstekend ontwikkeld. Het is een complete middenvelder.'' Ook Boskamp is lovend over Harroui. ''Die mag van mij wel naar Feyenoord komen'', zei de oud-Feyenoorder in FC Rijnmond maandagavond.

Of Harroui haalbaar is, is nog maar de vraag. Feyenoord heeft maar weinig geld in de kas en daardoor lijkt het misschien aannemelijker dat het de eigen jeugd een kans gaat geven. Volgens Boskamp moet dat wel gepaard gaan met vertrouwen. ''Als je straks met de eigen jeugd verder moet, zoals met Burger en Wehrmann, dan moet je ze wel het vertrouwen geven. Burger werd kampioen met Oranje O17, toen was hij een van de bepalende spelers.'' Ook was Boskamp loven over Achraf El Bouchataoui, die tegen RKC zijn basisdebuut maakte. ''Ik vond El Bouchataoui heel leuk spelen. Hij kreeg vertrouwen van zijn medespelers.''

Lees meer over
Jordy Wehrmann Dick Advocaat Achraf El Bouchataoui Wouter Burger
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties