''Oneerlijk of niet, ik vind dat niet zo relevant''

''Oneerlijk of niet, ik vind dat niet zo relevant''

Dit weekend mogen er eindelijk weer supporters aanwezig zijn bij duels uit de Eredivisie. Feyenoord speelt morgen in De Kuip tegen Vitesse voor 6500 supporters. De vraag is of dit een nadeel kan zijn voor de Arnhemmers in strijd om Europees voetbal.

"Oneerlijk of niet, ik vind dat niet zo relevant," vertelt Feyenoord-watcher Dennis van Eersel daarover in gesprek met RTV Rijnmond. "De hele situatie in de wereld zit momenteel vol met oneerlijkheden. Laten we vooral blij zijn en genieten dat er überhaupt weer eens publiek bij een wedstrijd mág zijn. Ik ga dat in ieder geval doen."

Journalist Sinclair Bischop ziet het juist als een pluspunt voor de ploeg van Dick Advocaat. "Dat speelt toch een rol, in de motivatie. Spelers genieten van de sfeer, het hoort bij het voetbal. Ik zag het ook aan Feyenoord bij de duels in Zagreb en Moskou, waar publiek bij was. Ook al was het vijandig publiek, het hielp de spelers toch."

Danilho Doekhi
Vitesse-verdediger Doekhi maakt zich er niet druk over, zo vertelt hij in gesprek met De Telegraaf. ''Ik ben in ieder geval blij dat er weer fans bij zijn, ook al zijn het Feyenoord-fans. Het is leuk dat er weer mensen op de tribune zitten. Het zal wel weer even wennen zijn na zoveel maanden zonder publiek. Het communiceren met elkaar wordt ook weer wat moeilijker, al zal dat met 6000 mensen in De Kuip nog wel lukken. Bij een volle Kuip wordt dat pas echt anders.''

Lees meer over
De Kuip Vitesse Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties