Feyenoord tevreden met tegemoetkomingscampagne

maandag 12 april 2021 11:39 45.395 keer bekeken 527 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

Feyenoord is tot dusver tevreden met het verloop van de tegemoetkomingscampagne voor seizoenkaarthouders. Vorige maand riep de club seizoenkaarthouders op om zoveel mogelijk af te zien van de mogelijkheid om geld terug te vragen voor hun huidige seizoenkaart.

Feyenoord verwacht dat het minimaal de helft van het totaalbedrag van 15 miljoen euro niet hoeft terug te betalen aan supporters. De club baseert dit op de keuzes die supporters tot dusver hebben gemaakt om wel of niet (volledig) af te zien van tegemoetkoming voor hun seizoenkaart 2020-2021.

Reguliere seizoenkaarthouders kunnen sinds drie weken hun keuze doorgeven aan de club en hierbij aangeven of ze compensatie willen voor het seizoenkaartbedrag dat ze hebben betaald. Meer dan de helft van hen heeft dit inmiddels gedaan, wat dus in dit stadium al heeft geleid tot een groot bedrag dat Feyenoord niet hoeft uit te keren.

Geef je keuze door!
Ben je seizoenkaarthouder en heb je jouw keuze nog niet doorgegeven? Doe dit dan via www.feyenoord.nl/tegemoetkoming. De mogelijkheid om een keuze door te geven loopt tot en met donderdag 20 mei.

Gerelateerd nieuws
527 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 78 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75434 leden - Op dit moment zijn 48 mensen actief, waarvan 32 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved