''Hopelijk is dit een begin op weg naar het ’oude normaal'''

woensdag 7 april 2021 00:23 43.435 keer bekeken 503 reacties FR12.nl

Het eind april toelaten van fans in de stadions kwam als een donderslag bij heldere hemel. Alle clubs waren, al of niet blij, verrast, maar KNVB-directeur Eric Gudde verbaast zich op zijn beurt over die verbazing. "Vorige week dinsdag om 19.13 uur, ik zeg het er maar precies bij, hebben de clubs bericht gehad."

"Van ECV-directeur Jan de Jong, Marc Boele van de eerste divisie en Eric Gudde dat het veiligheidsberaad groen licht had gegeven voor driehonderd tests, waaronder deze in het voetbal. Ze wisten er dus vanaf", zo vertelt Gudde aan ESPN. "Ons geduld is lang op de proef gesteld. Dit is iets waar we het hele seizoen met z'n allen naar gestreefd en op gehoopt hebben: voetballen met publiek, al is het maar een beperkt aantal." 

Ook Feyenoord werd verrast door het plotseling toelaten van maximaal 6.500 toeschouwers bij de wedstrijd Feyenoord - Vitesse op 25 april. "Maar laat helder zijn: aangenaam verrast. Heel veel dingen zijn nog niet duidelijk en het zal allemaal nog heel wat voeten in de aarde hebben, maar we pakken die handschoen graag op. Hopelijk is dit een begin op weg naar het ’oude normaal’”, aldus een woordvoerder namens de club in De Telegraaf.

Gerelateerd nieuws
503 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 57 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75304 leden - Op dit moment zijn 242 mensen actief, waarvan 64 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved