''Hopelijk is dit een begin op weg naar het ’oude normaal'''

''Hopelijk is dit een begin op weg naar het ’oude normaal'''

Het eind april toelaten van fans in de stadions kwam als een donderslag bij heldere hemel. Alle clubs waren, al of niet blij, verrast, maar KNVB-directeur Eric Gudde verbaast zich op zijn beurt over die verbazing. "Vorige week dinsdag om 19.13 uur, ik zeg het er maar precies bij, hebben de clubs bericht gehad."

"Van ECV-directeur Jan de Jong, Marc Boele van de eerste divisie en Eric Gudde dat het veiligheidsberaad groen licht had gegeven voor driehonderd tests, waaronder deze in het voetbal. Ze wisten er dus vanaf", zo vertelt Gudde aan ESPN. "Ons geduld is lang op de proef gesteld. Dit is iets waar we het hele seizoen met z'n allen naar gestreefd en op gehoopt hebben: voetballen met publiek, al is het maar een beperkt aantal."

Ook Feyenoord werd verrast door het plotseling toelaten van maximaal 6.500 toeschouwers bij de wedstrijd Feyenoord - Vitesse op 25 april. "Maar laat helder zijn: aangenaam verrast. Heel veel dingen zijn nog niet duidelijk en het zal allemaal nog heel wat voeten in de aarde hebben, maar we pakken die handschoen graag op. Hopelijk is dit een begin op weg naar het ’oude normaal’”, aldus een woordvoerder namens de club in De Telegraaf.

Lees meer over
Vitesse
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties