Linssen: ''Dan worden de kaarten opnieuw geschud''

Linssen: ''Dan worden de kaarten opnieuw geschud''

Bryan Linssen blikt vooruit op het duel tegen PSV. De aanvaller staat met zijn ploeg op de vijfde plek in de Eredivisie en de achterstand op nummer twee is opgelopen tot acht punten. Linssen heeft nog vertrouwen in de tweede plek, maar dan moet er zondag wel gewonnen worden.

"Dan worden de kaarten opnieuw geschud'', vertelt Linssen in gesprek met RTV Rijnmond. ''Ik zit naast Ridgeciano Haps. Hij zei inderdaad dat we nog tweede kunnen worden als we zondag van PSV winnen. Hoe hij dat zei? Zoals ik het net zeg. Ja, ook wij zijn net mensen.''

Feyenoord won eind januari met 3-1 van de Eindhovenaren in De Kuip. "PSV had veel balbezit en kwam tot veel kansen. We moeten zorgen dat dat beter gaat. Wij scoorden vooral uit de counter. PSV is een goed team met veel voetballende kwaliteiten, dus het kan best dat zij zondag ook weer meer de bal hebben dan wij."

Lees meer over
De Kuip PSV Ridgeciano Haps Bryan Linssen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties