Advocaat: ''Misschien zetten wij ook een middenvelder erbij''

Advocaat: ''Misschien zetten wij ook een middenvelder erbij''

Nadat AZ het betere spel en ook resultaat had na de ontmoeting in De Kuip, zal Feyenoord het vandaag anders aan moeten pakken. Trainer Dick Advocaat heeft wel een idee hoe hij dit wil gaan doen. Tegenover de vierde middenvelder van AZ, wil hij zelf ook een vierde middenvelder neerzetten.

"We spelen tegen een goede ploeg en ik ben benieuwd hoe we daar tegenover staan", begon Advocaat in gesprek met ESPN. "Misschien gaan wij ook een middenvelder erbij zetten. Dat moet gewoon vanuit het systeem komen. Dat kan van links of van rechts komen, hoeft niet een persoon te zijn", doelde hij op een aangepaste rol voor Berghuis en Sinisterra.

In Alkmaar kan Advocaat weer beschikken over doelman Justin Bijlow. "Ik ben blij dat hij weer fit is en kan laten zien dat hij de eerste keeper is. Voordat hij geblesseerd raakte, zat hij tegen het Nederlands elftal aan. Hij wil het waarmaken voor het EK. Dat neemt niet weg dat Marsman het uitstekend gedaan heeft."

Lees meer over
De Kuip Steven Berghuis Luis Sinisterra Justin Bijlow Dick Advocaat Nick Marsman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties