Advocaat: ''Misschien zetten wij ook een middenvelder erbij''

zondag 28 februari 2021 16:34 18.875 keer bekeken 21 reacties Pro Shots

Nadat AZ het betere spel en ook resultaat had na de ontmoeting in De Kuip, zal Feyenoord het vandaag anders aan moeten pakken. Trainer Dick Advocaat heeft wel een idee hoe hij dit wil gaan doen. Tegenover de vierde middenvelder van AZ, wil hij zelf ook een vierde middenvelder neerzetten.

"We spelen tegen een goede ploeg en ik ben benieuwd hoe we daar tegenover staan", begon Advocaat in gesprek met ESPN. "Misschien gaan wij ook een middenvelder erbij zetten. Dat moet gewoon vanuit het systeem komen. Dat kan van links of van rechts komen, hoeft niet een persoon te zijn", doelde hij op een aangepaste rol voor Berghuis en Sinisterra.

In Alkmaar kan Advocaat weer beschikken over doelman Justin Bijlow. "Ik ben blij dat hij weer fit is en kan laten zien dat hij de eerste keeper is. Voordat hij geblesseerd raakte, zat hij tegen het Nederlands elftal aan. Hij wil het waarmaken voor het EK. Dat neemt niet weg dat Marsman het uitstekend gedaan heeft."

Gerelateerd nieuws
21 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 18 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75314 leden - Op dit moment zijn 690 mensen actief, waarvan 261 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved