Kökcü bijna op oude ritme: ''Dan gaan die ballen er wel in''

woensdag 24 februari 2021 22:19 32.435 keer bekeken 133 reacties Pro Shots

Aan het aantal mogelijkheden van Feyenoord lag het 0-0 gelijkspel tegen FC Groningen zeker niet. De Rotterdammers kregen er voldoende, maar het ontbrak aan geluk in de afronding. Ook Orkun Kökcü kreeg enkele mogelijkheden, waarvan de gevaarlijkste voor rust.

Na afloop reageerde de middenvelder op de persconferentie schuldbewust op die kans. "Natuurlijk, die hoort erin", zei hij. "Ik begin weer in m'n oude ritme te komen na die blessure. Ik heb er vertrouwen in dat ik over een paar dagen of weken nog fitter ben. Dan gaan die ballen er wel in."

Dat vertrouwen baseert hij deels op de wedstrijd van vandaag. "Ik ben in de positie gekomen en heb meerdere schoten op doel gehad. Dat is een goed teken, maar ik moet wel kritisch zijn. Natuurlijk kon ik doelpunten maken. Dat is iets voor de volgende keer."

Die benodigde fitheid is dichtbij, zo gaf Kökcü zelf aan. "Qua fitheid zit ik zeker wel op negentig procent. Het is alleen nog een klein beetje wedstrijdritme dat ik nodig heb. Dat moet goed komen."

Gerelateerd nieuws
133 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 74 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75304 leden - Op dit moment zijn 452 mensen actief, waarvan 102 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved