'Nieuwe staf voerde gesprek om Berghuis in De Kuip te houden'

maandag 22 februari 2021 16:00 44.805 keer bekeken 150 reacties Pro Shots

De kans bestaat dat aanvoerder Steven Berghuis komende zomer niet vertrekt bij Feyenoord. Volgens het doorgaans betrouwbare Feyenoord Transfermarkt sprak de trainersstaf van het komende seizoen met de rechtsbuiten, met als doel om hem ook volgend jaar in De Kuip te houden. De speler zelf zou niet onwelwillend tegenover een langer verblijf staan.

De verwachting was dat Berghuis komende zomer zou vertrekken uit De Kuip, omdat hij dan door een clausule in zijn contract voor slechts vier miljoen euro op te pikken is. De aanvoerder liet al vaker weten alleen bij Feyenoord te willen vertrekken, wanneer de juiste club zich zou melden. Berghuis heeft nog een contract tot de zomer van 2022. 

Uit het nieuws blijkt dat Arne Slot plannen heeft met de topscorer, wanneer hij volgend seizoen bij Feyenoord aan de slag gaat. Naast Slot bestaat de staf van volgend seizoen uit de onlangs bij AZ weggestuurd assistent-trainer Marino Pusic en huidig assistent van Dick Advocaat John de Wolf.

Gerelateerd nieuws
150 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 81 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75484 leden - Op dit moment zijn 2888 mensen actief, waarvan 562 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved