'Nieuwe staf voerde gesprek om Berghuis in De Kuip te houden'

'Nieuwe staf voerde gesprek om Berghuis in De Kuip te houden'

De kans bestaat dat aanvoerder Steven Berghuis komende zomer niet vertrekt bij Feyenoord. Volgens het doorgaans betrouwbare Feyenoord Transfermarkt sprak de trainersstaf van het komende seizoen met de rechtsbuiten, met als doel om hem ook volgend jaar in De Kuip te houden. De speler zelf zou niet onwelwillend tegenover een langer verblijf staan.

De verwachting was dat Berghuis komende zomer zou vertrekken uit De Kuip, omdat hij dan door een clausule in zijn contract voor slechts vier miljoen euro op te pikken is. De aanvoerder liet al vaker weten alleen bij Feyenoord te willen vertrekken, wanneer de juiste club zich zou melden. Berghuis heeft nog een contract tot de zomer van 2022.

Uit het nieuws blijkt dat Arne Slot plannen heeft met de topscorer, wanneer hij volgend seizoen bij Feyenoord aan de slag gaat. Naast Slot bestaat de staf van volgend seizoen uit de onlangs bij AZ weggestuurd assistent-trainer Marino Pusic en huidig assistent van Dick Advocaat John de Wolf.

Lees meer over
De Kuip Steven Berghuis Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties