''Zou er één Nederlandse club zijn die overweegt Kuyt te nemen?''

''Zou er één Nederlandse club zijn die overweegt Kuyt te nemen?''

Dirk Kuyt gaat voorlopig aan de slag als analist bij Ziggo Sport, maar wil in de toekomst nog steeds als trainer aan de slag. Als dat al ooit bij Feyenoord zal zijn, dan zal dat niet binnen afzienbare tijd zijn. Johan Derksen vindt Kuyt als analist in ieder geval niet veel soeps, zo vertelt hij bij Veronica Inside. "Die jongen slaat alleen bombastische prietpraat uit."

"Ik lees dan in de krant dat hij nu wat bij Ziggo gaat doen, want hij vindt het zo leuk om de clubs waar hij gespeeld heeft te becommentariëren, maar daarna gaat hij als hoofdtrainer ergens aan het werk. Dan denk ik: welke club is nu tot die conclusie aan het komen 'wij moeten die Dirk Kuyt binnenhalen'?"

De zaakwaarnemer van Kuyt heeft natuurlijk wel enige invloed in de voetbalwereld. "Rob Jansen zal er alles aan doen om hem ergens onder te brengen, maar Liverpool en die Turkse club (Fenerbahce - red.) waar hij gespeeld heeft: die nemen hem niet. Zou er één Nederlandse club zijn die overweegt Dirk Kuyt te nemen? Zonder enige ervaring en bij Feyenoord niet echt goed gefunctioneerd als jeugdtrainer?"

Lees meer over
Johan Derksen Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties