Telegraaf: Feyenoord kaapt Balde weg voor neus Dortmund

Telegraaf: Feyenoord kaapt Balde weg voor neus Dortmund

Aliou Balde kiest voor Feyenoord. De 18-jarige aanvaller heeft volgens De Telegraaf definitief voor een overstap naar de Rotterdammers gekozen. Borussia Dortmund, die volgens Duitse media de Afrikaanse vleugelspits al binnen had, grijpt hiermee mis. Ook enkele Franse clubs hadden gehoopt Balde over te nemen.

Feyenoord volgt Balde al ruim één jaar en ziet in Balde een investering voor de toekomst. Technisch directeur Frank Arnesen staat volgens de krant achter de komst van de speler. De verwachting is dat hij ergens in de komende dagen in Rotterdam arriveert om zijn medische keuring te ondergaan.

Met de transfer zou geen groot bedrag zijn gemoeid. Om te voorkomen dat hij in de zomer een transfer naar Dortmund of een Franse club zou maken, moest Feyenoord nu toeslaan. Balde kiest voor Feyenoord dankzij de Afrikaan Shallon Nkeshimana. Zijn zaakwaarnemer heeft zijn kantoor van Globallgroup gevestigd in Rotterdam en onderhoudt goede contacten met Feyenoord.

[readmore=56359]

Lees meer over
Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties