Telegraaf: Feyenoord kaapt Balde weg voor neus Dortmund

vrijdag 15 januari 2021 15:00 167.320 keer bekeken 446 reacties Pro Shots

Aliou Balde kiest voor Feyenoord. De 18-jarige aanvaller heeft volgens De Telegraaf definitief voor een overstap naar de Rotterdammers gekozen. Borussia Dortmund, die volgens Duitse media de Afrikaanse vleugelspits al binnen had, grijpt hiermee mis. Ook enkele Franse clubs hadden gehoopt Balde over te nemen.

Feyenoord volgt Balde al ruim één jaar en ziet in Balde een investering voor de toekomst. Technisch directeur Frank Arnesen staat volgens de krant achter de komst van de speler. De verwachting is dat hij ergens in de komende dagen in Rotterdam arriveert om zijn medische keuring te ondergaan.

Met de transfer zou geen groot bedrag zijn gemoeid. Om te voorkomen dat hij in de zomer een transfer naar Dortmund of een Franse club zou maken, moest Feyenoord nu toeslaan. Balde kiest voor Feyenoord dankzij de Afrikaan Shallon Nkeshimana. Zijn zaakwaarnemer heeft zijn kantoor van Globallgroup gevestigd in Rotterdam en onderhoudt goede contacten met Feyenoord.

Gerelateerd nieuws
446 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 185 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75091 leden - Op dit moment zijn 41 mensen actief, waarvan 26 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved