Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Trauner wederom in de basis

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Trauner wederom in de basis

Voor de laatste keer dit seizoen speelt Feyenoord zondag in een volle Kuip. De Rotterdammers ontvangen PEC Zwolle voor speelronde 32 van de Eredivisie en daarbij staat er voor beide ploegen eigenlijk niks meer op het spel. Al heeft Arne Slot wel laten weten dat zijn spelers tot op het bot gemotiveerd zijn om nog boven de tachtig punten te eindigen en ook staan er persoonlijke ambities op het spel.

In de opstelling van zondagavond gaat Slot volgens het Algemeen Dagblad dan ook geen wijzigingen doorbrengen ten opzichte van de vorige competitiewedstrijd. Justin Bijlow staat wederom onder de lat omdat Feyenoord het hem 'gunt' zich in de kijker te spelen voor het komende EK en zo mogelijk komende zomer een transfer te kunnen maken. Het in de kijker spelen voor het EK geldt ook voor Gernot Trauner. De aanvoerder van de Rotterdammers hoopt met Oostenrijk naar het eindtoernooi te kunnen.

"Het is niet zo dat we zomaar cadeautjes weggeven, in de zin van dat die jongens vele malen minder zijn. Het zijn twee spelers die heel veel voor de club hebben betekend en nu vinden we dit een goed moment om ze ook een wedstrijd te geven om in beeld te komen", zo verklaarde Slot eerder al. Tijdens de openbare training ontstond de vrees dat Trauner weer geblesseerd was geraakt omdat hij na tien minuten weer naar binnen ging, maar dit was allemaal volgens plan. "In zijn geval is het dat hij drie dagen voor een wedstrijd vrij is. Vandaar dat hij woensdag wel getraind heeft, vrijdag weer wel en zaterdag ook."

Op het middenveld kan Mats Wieffer de rest van dit seizoen niet spelen en dus is ook zondagavond Ramiz Zerrouki zijn logische vervanger. Verder heeft Slot ook niet veel aanleiding om te wisselen op bepaalde posities. Igor Paixão is weer hersteld van zijn hamstringblessure, maar tegen Go Ahead Eagles speelde Luka Ivanusec een goede wedstrijd als linksbuiten en dat zorgt ervoor dat de Kroaat vermoedelijk gewoon mag blijven staan.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord
Bijlow; Geertruida, Trauner, Beelen, Hancko; Zerrouki, Timber, Stengs; Minteh, Gimenez, Ivanusec.

Vermoedelijke opstelling PEC Zwolle
Schendelaar; Van Polen, Kersten, Mac Nulty, Van der Haar; El Azzouzi, Velanas, Krastev; Reijnders, Thy, Van der Water.

Lees meer over
Gernot Trauner
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties