'Feyenoord speelt tegen AS Monaco in traditionele openingswedstrijd'

'Feyenoord speelt tegen AS Monaco in traditionele openingswedstrijd'

Zoals ieder jaar gaat Feyenoord ook bij de start van komend seizoen een openingswedstrijd organiseren in De Kuip. 1908.nl weet zaterdagochtend te melden dat AS Monaco de tegenstander zal zijn voor dit duel. De ploeg uit Frankrijk staat momenteel tweede in de Ligue 1 en gaat volgend seizoen Europees voetbal spelen.

AS Monaco is inmiddels alweer de vierde tegenstander waarvan we weten dat het, zonder officiële bevestiging vanuit de club, zal oefenen tegen Feyenoord. In de strijd om de Eusébio Cup oefenen de Rotterdammers ook tegen SL Benfica, terwijl in Nederland een oefenwedstrijd wordt gespeeld tegen FC Dordrecht en Cercle Brugge.

Wanneer de traditionele openingswedstrijd zal plaatsvinden wordt op een later moment gecommuniceerd. De wedstrijd tegen Benfica zal worden afgewerkt in Het Estádio da Luz rond eind juli of begin augustus, terwijl de andere twee oefenwedstrijden op de planning staan voor begin juli. Vorig jaar was de openingswedstrijd in De Kuip tegen Villareal op 27 juli.

De eerste speelronde van het seizoen 2024/2025 staat in de agenda voor het weekend van vrijdag 11 augustus. Het speelschema voor de Eredivisie zal ergens in juni worden aangekondigd.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties