Vermoedelijke opstelling: Narsingh, Fer, Linssen

Vermoedelijke opstelling: Narsingh, Fer, Linssen

Bij Feyenoord neemt Luciano Narsingh vanavond de plek in van de geblesseerde Steven Berghuis. Dat voorspelt althans het Algemeen Dagblad. Na de systeemwijziging tegen Vitesse schakelt Dick Advocaat nu weer terug naar een 4-3-3. Bryan Linssen staat aan de linkerflank, Nicolai Jørgensen is de centrumspits.

Ook is er volgens de krant opnieuw een basisplaats voor Leroy Fer, die tegen Vitesse voor het eerst weer aan de aftrap stond en het toen een uur volhield. Voor Luis Sinisterra is het voor een basisplaats nog te vroeg. Justin Bijlow, Sven van Beek, Robert Bozeník, Ridgeciano Haps, Christian Conteh, Orkun Kökcü, João Teixeira en Steven Berghuis zullen woensdagavond geen deel uitmaken van de wedstrijdselectie.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord:
Marsman; Geertruida, Spajic, Senesi, Malacia; Toornstra, Fer, Diemers; Narsingh, Jørgensen, Linssen

Lees meer over
Steven Berghuis Ridgeciano Haps Sven van Beek Jens Toornstra Tyrell Malacia Luis Sinisterra Justin Bijlow Vitesse Dick Advocaat Lutsharel Geertruida Leroy Fer Bryan Linssen Marcos Senesi Mark Diemers João Teixeira Uros Spajic Christian Conteh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties