'AS Roma blijft Berghuis volgen; Arnesen niet in beeld'

maandag 16 november 2020 19:54 41.535 keer bekeken 123 reacties Pro Shots

AS Roma blijft Steven Berghuis nadrukkelijk volgen. De Italiaanse club heeft op de slotdag van de transfermarkt geïnformeerd naar een mogelijke transfer, maar tot een akkoord is het nooit gekomen. De 28-jarige aanvaller staat hierdoor minimaal tot de winterstop onder contract bij de Rotterdammers.

De kans dat Berghuis het seizoen gaat afmaken in De Kuip lijkt steeds kleiner te worden. AS Roma volgt de verrichtingen van de Feyenoorder nadrukkelijk en heeft Berghuis ook een prima wedstrijd zien spelen in het Nederlands elftal. Italiaanse media maken vandaag dan ook melding dat AS Roma overweegt om Berghuis in de winterstop over te nemen.

AS Roma zag buitenspelers Justin Kluivert (RB Leipzig) en Cengiz Ünder (Leicester City) afgelopen zomer vertrekken uit Stadio Olimpico en wil de selectie versterken. Vanwege een vertrekclausule is de sterspeler van Feyenoord voor een bescheiden bedrag op te halen uit Rotterdam. AS Roma moet een bedrag van rond de acht miljoen euro neerleggen.

Frank Arnesen
AS Roma zoekt bovendien nog altijd naar een nieuwe technisch directeur voor de club. Afgelopen weekend viel de naam van Frank Arnesen, maar het gerucht lijkt niet te kloppen. FeyenoordTM meldt dat niemand zich van de Italiaanse club heeft gemeld in Rotterdam.

Gerelateerd nieuws
123 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 61 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74363 leden - Op dit moment zijn 740 mensen actief, waarvan 227 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved