Bozeník en Kökcü in voorselectie nationale teams

Bozeník en Kökcü in voorselectie nationale teams

Orkun Kökcü maakte tijdens de vorige interlandperiode zijn debuut voor Turkije en is door de bondscoach opgenomen in de voorselectie voor de komende drie interlands. Turkije oefent tegen Duitsland op woensdag 7 oktober en speelt voor de UEFA Nations League tegen Rusland op zondag 11 oktober en Servië op woensdag 14 oktober.

Ook voor Róbert Bozeník staan er drie interlands op het programma als hij de definitieve selectie van Slowakije haalt. Met zijn land zou hij dan vriendschappelijk Ierland treffen op donderdag 8 oktober en Schotland op zondag 11 oktober en Israël op woensdag 14 oktober.

Nicolai Jørgensen is opgenomen in de voorlopige selectie van Denemarken. De bondscoach heeft hem namelijk op zijn voorlopige lijst met 43 spelers gezet voor het vriendschappelijke treffen met de Faeröer Eilanden op woensdag 7 oktober en de Nations League-wedstrijden tegen IJsland en Engeland op 11 en 14 oktober.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties