Van Hanegem: ''Ik denk wel dat Feyenoord gaat meedoen''

Van Hanegem: ''Ik denk wel dat Feyenoord gaat meedoen''

Willem van Hanegem ziet Feyenoord dit seizoen niet als favoriet voor de titel, maar verwacht wel dat de ploeg van Dick Advocaat lang gaat meedoen om plek één. De oer-Feyenoorder ziet Ajax indruk maken en verwacht dat ze het kampioenschap gaan binnenslepen.

Van Hanegem heeft afgelopen seizoen genoten van de periode onder Advocaat. ''Het was geweldig afgelopen seizoen. Het was bizar gewoon, maar ik zag niet in dat ze kampioen zouden worden als ze doorgingen'', vertelt De Kromme in gesprek met FOX Sports.

Gaat Feyenoord dit seizoen kampioen worden? ''Ik zag Ajax spelen in de oefenwedstrijd en ik dacht die worden met de vingers in hun neus kampioen. Zoveel kwaliteit en ook goed om te zien. Ik zat het tegen Sparta te kijken, toen was het wel wat minder. Ik denk wel dat Feyenoord gaat meedoen.''

Ronald de Boer ziet een stabiel en volwassen Feyenoord staan. ''Wat ik ook al een paar keer heb aangegeven. Ze hebben in mijn ogen een hele volwassen ploeg. Daardoor zullen ze weinig in die diepe dalen komen en heel stabiel zijn. Daardoor gaan ze veel wedstrijden winnen. Wat ik heb gezien in de voorbereiding denk ik echt dat ze gaan meedoen, maar niet als favoriet.''

Lees meer over
ajax Dick Advocaat Willem van Hanegem
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties