''Als aanvallende middenvelder beslissend zijn met assists en goals''

''Als aanvallende middenvelder beslissend zijn met assists en goals''

Mark Diemers heeft veel speelminuten gemaakt in de voorbereiding van Feyenoord. Vandaag maakte hij, in een besloten oefenwedstrijd tegen Club Brugge (2-1 verlies), zijn eerste doelpunt voor de Rotterdammers. "Daar ben ik blij mee. Ik was er op het trainingskamp al dichtbij, maar nu zit de eerste er in ieder geval in. Een goede goal."

De omstandigheden waren tijdens de wedstrijd tegen Brugge verre van optimaal. "Uiteindelijk maakt het niet uit op welk veld je speelt of in wat voor ambiance, ik wil als aanvallende middenvelder beslissend zijn met assists en goals. Ik kon bij een paar goals tijdens het trainingskamp beslissend zijn, in de vorm van een assist of dat ik erg in de aanval betrokken was", aldus Diemers voor de camera van Feyenoord TV.

Over ruim een week start de eredivisie en staat de openingswedstrijd tegen PEC Zwolle op het programma voor de Rotterdammers. "Dat ga je, denk ik, volgende week merken: dan staat alles weer in het teken van de competitie. Nu was het nog veelal voorbereiding, focussen op vandaag. Ik denk dat vanaf maandag het echte werk gaat beginnen en dan toewerken naar de zaterdagavond tegen Zwolle. Ik denk dat iedereen in het team er superveel zin in heeft en ik hoop dat we die eerste wedstrijd in Zwolle gelijk kunnen knallen."

[readmore=54867]

Lees meer over
Mark Diemers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties