Van Gelder: ''Gesproken met de zaakwaarnemer van Kökçü''

Van Gelder: ''Gesproken met de zaakwaarnemer van Kökçü''

Het hangt al een poosje in de lucht dat Orkun Kökçü een verbeterd contract gaat tekenen bij Feyenoord. Ook Jack van Gelder verwacht binnenkort duidelijkheid rondom de middenvelder. "Ik heb gesproken met de zaakwaarnemer van Kökçü en de bedoeling is dat hij nog bij Feyenoord blijft."

"Ze moeten er nog wel uit zien komen, want hij heeft nu een salaris dat een aantal jongens in de kleedkamer, dat niet in de basis staat, verdient. Maar men vindt van alle kanten dat Kökçü eigenlijk nog een jaar onder Advocaat verder moet rijpen. Bij wijze van spreken veertig wedstrijden in een seizoen moet spelen en dan de stap maken", vertelt Van Gelder in het programma Rondo. "Ik moet zeggen: dat vind ik van de zaakwaarnemer en ook van Kökçü heel erg verstandig. Dat hoor je niet vaak. Het is vaak 'geld pakken nu', 'de trein die voorbij komt'. Ik denk dat het een heel goed signaal is."

Lees meer over
Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties