Advocaat: ''Ik heb toen wel wat garanties gevraagd''

maandag 4 mei 2020 15:48 52.625 keer bekeken 79 reacties Pro Shots

Bij Feyenoord heerst er veel vertrouwen en de toekomst in Rotterdam ziet er dan ook goed uit. Dick Advocaat heeft vandaag een persconferentie gegeven en geeft aan dat hij afspraken heeft gemaakt over de invulling van de selectie voor aankomend seizoen.

"Ik heb toen wel wat garanties gevraagd,'' bevestigt Advocaat in gesprek met de NOS. ''Het gaat goed met de club en er zullen niet veel wisselingen in de selectie komen. Dus we gaan het nog een jaar proberen." De trainer gaat aan zijn laatste seizoen beginnen. Toch? "Dit is het laatste seizoen. Echt. Het laatste jaar, tenzij er weer wat voorbijkomt. Dan verander ik het weer", vertelt hij met een glimlach.

Feyenoord komt de komende maanden dertig procent tekort in de begroting en gaat dus flink bezuinigen. Ook de spelers, het bestuur en de technische staf moet dus inleveren. Geen probleem, zo meldt Advocaat. "Ik denk dat het bestuur er realistisch in staat. Als zoiets nodig is, moet je allemaal meedoen. Ik denk niet dat dat bij Feyenoord een probleem is."

Gerelateerd nieuws
79 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 22 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73587 leden - Op dit moment zijn 971 mensen actief, waarvan 227 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved