Advocaat: ''Ik heb toen wel wat garanties gevraagd''

Advocaat: ''Ik heb toen wel wat garanties gevraagd''

Bij Feyenoord heerst er veel vertrouwen en de toekomst in Rotterdam ziet er dan ook goed uit. Dick Advocaat heeft vandaag een persconferentie gegeven en geeft aan dat hij afspraken heeft gemaakt over de invulling van de selectie voor aankomend seizoen.

"Ik heb toen wel wat garanties gevraagd,'' bevestigt Advocaat in gesprek met de NOS. ''Het gaat goed met de club en er zullen niet veel wisselingen in de selectie komen. Dus we gaan het nog een jaar proberen." De trainer gaat aan zijn laatste seizoen beginnen. Toch? "Dit is het laatste seizoen. Echt. Het laatste jaar, tenzij er weer wat voorbijkomt. Dan verander ik het weer", vertelt hij met een glimlach.

Feyenoord komt de komende maanden dertig procent tekort in de begroting en gaat dus flink bezuinigen. Ook de spelers, het bestuur en de technische staf moet dus inleveren. Geen probleem, zo meldt Advocaat. "Ik denk dat het bestuur er realistisch in staat. Als zoiets nodig is, moet je allemaal meedoen. Ik denk niet dat dat bij Feyenoord een probleem is."

Lees meer over
Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties