''Berghuis heeft toch veel meer rendement dan Ziyech?''

maandag 17 februari 2020 21:29 65.395 keer bekeken 144 reacties Pro Shots

Steven Berghuis was zondag de grote smaakmaker bij Feyenoord. De aanvaller van de Rotterdamse club was in de competitiewedstrijd tegen PEC Zwolle (3-4 overwinning) verantwoordelijk voor twee goals en een assist. De mannen van Veronica Inside waren erg onder de indruk van de 28-jarige Berghuis.

"Hij speelde goed he? Die Berghuis heeft toch veel meer rendement dan iemand als Hakim Ziyech? Berghuis scoort meer", zegt Valentijn Driessen, verslaggever van De Telegraaf, in het praatprogramma Veronica Inside. Berghuis scoorde dit seizoen vooralsnog dertien keer in de Eredivisie, Ziyech zes keer.

"Dit is zeker zijn plafond niet", voegt Rene van der Gijp toe. "Ik vind dat hij het echt goed heeft opgepikt nadat hij van Watford kwam. Hij is toch degene die Feyenoord bij de hand neemt, dat vind ik knap. Hij heeft een echte voortrekkersrol."

"Een transfer naar Engeland? Daar moet hij niet meer aan beginnen. Rusland? Daar word je ook niet vrolijk van", aldus Van der Gijp. "Zoals hij speelt, dan is Nederland voor hem het beste", voegt Johan Derksen toe. "Hij kan nog naar PSV of Ajax, maar ik weet niet of die clubs op hem zitten te wachten."

Gerelateerd nieuws
144 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 77 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73396 leden - Op dit moment zijn 99 mensen actief, waarvan 53 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved