''Ik vind dat Feyenoord dat voor hem mogelijk moet maken''

maandag 20 januari 2020 12:15 147.560 keer bekeken 136 reacties Pro Shots

Jan Boskamp blikt in gesprek met VTBL terug op het afgelopen weekend en natuurlijk gaat het ook over zijn club Feyenoord. De Rotterdammers versloegen sc Heerenveen met 3-1 in De Kuip. Goed nieuws voor Dick Advocaat is dat Nicolai Jørgensen weer het net weet te vinden.

"Ik moet wel toegeven: wij hadden tegen Heerenveen drie ballen op goal, en die gingen binnen. Daar was alles mee gezegd. Nicolai Jørgensen! Hij is zo fit, zo scherp. Hij lijkt wel kilo's afgevallen,'' vertelt Boskamp. ''Eerst werkte hij minder, nu is hij weer bezig. Knap! Maar wat was het koud op die tribune! Godver man. Dat zal morgen ook wel weer zo zijn. Dan ga ik weer kijken natuurlijk.''

"Dickie Advocaat een tweede jaar bij Feyenoord? Ja, waarom niet? Je weet wat je aan hem hebt. En zijn uitstraling is gigantisch. Door hem valt ineens zo'n naam als Aleksandr Kokorin. Allemaal dankzij zijn contacten. Feyenoord heeft nu alleen het geld niet voor zulke versterkingen."

"Dick wil meedoen voor de prijzen en niet alleen een reparateur zijn. Ik vind dat Feyenoord dat voor hem mogelijk moet maken. Voor komend seizoen zal hij er drie tot vier spelers bij willen. Als Dick zo doorgaat, wordt het alsnog een mooi jaar voor Feyenoord."

Gerelateerd nieuws
136 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 41 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 71857 leden - Op dit moment zijn 57 mensen actief, waarvan 28 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved