''Ik vind dat Feyenoord dat voor hem mogelijk moet maken''

''Ik vind dat Feyenoord dat voor hem mogelijk moet maken''

Jan Boskamp blikt in gesprek met VTBL terug op het afgelopen weekend en natuurlijk gaat het ook over zijn club Feyenoord. De Rotterdammers versloegen sc Heerenveen met 3-1 in De Kuip. Goed nieuws voor Dick Advocaat is dat Nicolai Jørgensen weer het net weet te vinden.

"Ik moet wel toegeven: wij hadden tegen Heerenveen drie ballen op goal, en die gingen binnen. Daar was alles mee gezegd. Nicolai Jørgensen! Hij is zo fit, zo scherp. Hij lijkt wel kilo's afgevallen,'' vertelt Boskamp. ''Eerst werkte hij minder, nu is hij weer bezig. Knap! Maar wat was het koud op die tribune! Godver man. Dat zal morgen ook wel weer zo zijn. Dan ga ik weer kijken natuurlijk.''

"Dickie Advocaat een tweede jaar bij Feyenoord? Ja, waarom niet? Je weet wat je aan hem hebt. En zijn uitstraling is gigantisch. Door hem valt ineens zo'n naam als Aleksandr Kokorin. Allemaal dankzij zijn contacten. Feyenoord heeft nu alleen het geld niet voor zulke versterkingen."

"Dick wil meedoen voor de prijzen en niet alleen een reparateur zijn. Ik vind dat Feyenoord dat voor hem mogelijk moet maken. Voor komend seizoen zal hij er drie tot vier spelers bij willen. Als Dick zo doorgaat, wordt het alsnog een mooi jaar voor Feyenoord."

Lees meer over
De Kuip sc Heerenveen Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties