'Advocaat ziet niks in komst Özyakup en Guidetti'

'Advocaat ziet niks in komst Özyakup en Guidetti'

De top van Feyenoord is aanwezig in Marbella om de toekomst te bespreken. Technisch directeur Sjaak Troost, zijn opvolger Frank Arnesen, president-commissaris Toon van Bodegom, algemeen directeur Mark Koevermans en zelfs hoofd opleidingen Stanley Brard zijn allemaal aanwezig in Spanje.

De bedoeling is om de selectie te versterken. Volgens het Algemeen Dagblad staat John Guidetti te springen om weer in De Kuip te voetballen. De 27-jarige spits is overbodig bij Alavés en staat daarom meer dan ooit open voor een terugkeer. Volgens de krant staat trainer Dick Advocaat niet te springen om de komst van Guidetti.

Ook Oguzhan Özyakup staat open voor een tijdelijke overgang naar Feyenoord. De 27-jarige middenvelder van Beşiktaş JK wil meer speelminuten maken. Ook bij zijn komst zijn er twijfels bij Advocaat. ''Zijn bijnaam is 'Ozzie' maar of Advocaat hem op een middenveld naast zijn 'Orrie' (Orkun Kökcü, red.) neer wil zetten, is nog maar de vraag.''

Lees meer over
De Kuip Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties