Berghuis over wereldgoal: ''Dit is wel echt Jens''

Berghuis over wereldgoal: ''Dit is wel echt Jens''

Feyenoord heeft het kalenderjaar afgesloten met een overwinning op FC Utrecht. Orkun Kökcü zette Feyenoord na een kwartier op voorsprong met een prachtige treffer en in de tweede helft tekende Toornstra met een eveneens fantastisch doelpunt voor het winnende doelpunt. Aanvoerder Steven Berghuis genoot ervan.

"Het is veld was ook nog nat en de bal is glad. Dit is wel echt Jens", zegt Berghuis in gesprek met FOX Sports. "Hij raakt dit soort ballen altijd echt goed. Op trainingen ook en in wedstrijden heeft hij het ook vaak bewezen."

Berghuis zag tegen FC Utrecht een Feyenoord met veel beleving en passie. "De eerste helft laten we ons weer veel te ver naar achter drukken. We zijn een ploeg die het moet hebben van hard werken. Aan de bal hebben we toch nog moeite om de juiste oplossingen te vinden. Nicolai biedt zich echt wel aan, maar dan wachten we te lang en spelen we toch weer breed. Daar is nog veel winst in te behalen."

Nicolai Jørgensen kwam in Utrecht opnieuw niet tot scoren, iets waar hij al het hele seizoen last van heeft. Toch maakt Berghuis zich daarover geen zorgen. "Dat komt wel weer. Hij heeft hard gewerkt vandaag. Daar begint het allemaal mee. Wij blijven hem steunen, dat is niet weg. Het komt wel goed."

[readmore=52817]

Lees meer over
Steven Berghuis Jens Toornstra FC Utrecht
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties