''Advocaat kan een groep uit het slop trekken''

''Advocaat kan een groep uit het slop trekken''

Feyenoord is op dit moment in gesprek met Dick Advocaat. De trainer moet de opvolger gaan worden van Jaap Stam, die gisteren zijn ontslag heeft genomen. De Rotterdammers willen tot het einde van het seizoen een ervaren trainer aanstellen om het maximale uit de huidige spelersgroep te kunnen halen. Telegraaf-journalist Marcel van der Kraan is een groot voorstander van de komst van de 72-jarige Advocaat.

''Dick Advocaat is een no-nonsense-trainer. Hij heeft veel ervaring en kan een groep uit het slop trekken. Aan die spelersgroep mankeert best wel iets. Een aantal jongens moet misschien een hogere professionaliteit hebben, er moet veel meer uit die spelers gehaald worden. Dick kan dat. Ik vergelijk hem vaak met Roy Hodgson in Engeland. Zolang je het vuur hebt en je ervaring kunt overbrengen ben je nog een toptrainer, zeker voor een club als Feyenoord op het moment.''

De naam van Dirk Kuyt zingt ook rond bij Feyenoord om een rol te gaan spelen. Van der Kraan ziet dat niet gebeuren. "De vraag is of Dirk Kuyt een rol moet spelen. Als ik Kuyt nu was zou ik dat niet doen. Ik denk dat Advocaat Kuyt niet nodig heeft. Advocaat gaat altijd zijn eigen weg en die duldt niet veel inmenging van een assistent."

[readmore=52297]

Lees meer over
Dirk Kuyt Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties