Stam over Senesi: ''Zijn moment komt wel''

Stam over Senesi: ''Zijn moment komt wel''

Jaap Stam kiest wederom voor Eric Botteghin en Edgar Miguel Ié. Miljoenenaankoop Marcos Senesi neemt ook vanavond weer plaats op de bank. Jaap Stam geeft in gesprek met FOX Sports tekst en uitleg over de situatie rondom de verdediger uit Argentinië.

Senesi heeft begrip voor de keuzes, vertelt Stam. ''Ik heb hem erover gesproken en het een en ander aangegeven. Hij is er heel rustig onder en hij begrijpt het.'' Dat de verdediger niet voldoende kwaliteit heeft is volgens Stam onzin. ''Dat heb ik vooraf al gezien. Soms denkt men natuurlijk 'je haalt een speler en die moet direct starten'. Zijn moment komt wel en het duo dat er nu staat vult het over het algemeen goed in.'' Senesi moet volgens Stam vooral nog wennen aan de cultuur en manier van spelen. Ook zijn communicatie moet ploeggenoten moet beter.

Kenneth Perez begrijpt er niks van. ''Ik vond het heel opvallend dat hij niet tegen FC Twente speelde. Dat was misschien wel echt het moment, na een midweekse wedstrijd. Na een soort van dieptepunt. Heel veel erger kon het niet. Nu heb je een kleine omkeer en nu zit hij er weer niet in. Nu geef je dat elftal het vertrouwen. Het kan ook zo zijn dat hij helemaal niet overtuigt op de training. Dat Jaap Stam 'dat durf ik gewoon niet' denkt. Als dat zo is, is er wel heel raar gescout.''

Lees meer over
Eric Botteghin Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties