"Eindelijk weer een heerlijke avond in de Kuip"

"Eindelijk weer een heerlijke avond in de Kuip"

Feyenoord won vanavond overtuigend van het Israëlische Hapoel Beer Sheva en staat hiermee met één been in de groepsfase van de Europa League. Voetbal International blikte met Iwan van Duren terug op een avond Europees voetbal in De Kuip.

"Het was eindelijk weer eens een heerlijke avond in de Kuip. Feyenoord wervelde bij vlagen. Dan zijn er meteen mensen die zeggen dat het aan de tegenstander ligt maar pak de wedstrijden van de afgelopen vijf jaar er maar bij van Feyenoord in de Europa League, zoveel werd er niet gewerveld door Nederlandse clubs," sprak Van Duren.

Leroy Fer was een van de uitblinkers bij Feyenoord met twee doelpunten, de middenvelder lijkt steeds belangrijker voor het team te worden. "Hij kwam terug, niet helemaal fit, heeft veel meegemaakt, spandoeken in de Kuip. Dan zijn dit mooie momenten. Als je na zo'n wedstrijd naar huis gaat dan doet dat wel wat met hem. Ik denk dat Stam tevreden heeft gekeken."

Een andere uitblinker aan Feyenoord kant was de nieuweling in de verdediging Edgar Ié. "Doorgaans zijn de culthelden niet de beste spelers, maar hij was snel en was iedere keer daar waar bijvoorbeeld Van Der Heijden miste. Hij zal een heerlijke avond hebben gehad en zal blij zijn dat hij deze stap heeft gemaakt. Je moet eigenlijk naar de lange termijn kijken met dat soort jongens, hoe ze het doen. Hij brengt in ieder geval veel snelheid in de verdediging."

Feyenoord speelt volgende week donderdag in Israël de return tegen Hapoel Beer Sheva. De aftrap van die wedstrijd is om 19:30 uur.

Lees meer over
De Kuip Leroy Fer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties