"Eindelijk weer een heerlijke avond in de Kuip"

donderdag 22 augustus 2019 21:59 94.035 keer bekeken 65 reacties Pro Shots Voetbal International

Feyenoord won vanavond overtuigend van het Israëlische Hapoel Beer Sheva en staat hiermee met één been in de groepsfase van de Europa League. Voetbal International blikte met Iwan van Duren terug op een avond Europees voetbal in De Kuip.

"Het was eindelijk weer eens een heerlijke avond in de Kuip. Feyenoord wervelde bij vlagen. Dan zijn er meteen mensen die zeggen dat het aan de tegenstander ligt maar pak de wedstrijden van de afgelopen vijf jaar er maar bij van Feyenoord in de Europa League, zoveel werd er niet gewerveld door Nederlandse clubs," sprak Van Duren.

Leroy Fer was een van de uitblinkers bij Feyenoord met twee doelpunten, de middenvelder lijkt steeds belangrijker voor het team te worden. "Hij kwam terug, niet helemaal fit, heeft veel meegemaakt, spandoeken in de Kuip. Dan zijn dit mooie momenten. Als je na zo'n wedstrijd naar huis gaat dan doet dat wel wat met hem. Ik denk dat Stam tevreden heeft gekeken."

Een andere uitblinker aan Feyenoord kant was de nieuweling in de verdediging Edgar Ié. "Doorgaans zijn de culthelden niet de beste spelers, maar hij was snel en was iedere keer daar waar bijvoorbeeld Van Der Heijden miste. Hij zal een heerlijke avond hebben gehad en zal blij zijn dat hij deze stap heeft gemaakt. Je moet eigenlijk naar de lange termijn kijken met dat soort jongens, hoe ze het doen. Hij brengt in ieder geval veel snelheid in de verdediging."

Feyenoord speelt volgende week donderdag in Israël de return tegen Hapoel Beer Sheva. De aftrap van die wedstrijd is om 19:30 uur.

Gerelateerd nieuws
65 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 27 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73452 leden - Op dit moment zijn 374 mensen actief, waarvan 54 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved