Van Daele kritisch: ''Kökcü had al veel eerder moeten spelen''

zondag 18 augustus 2019 16:12 61.345 keer bekeken 65 reacties Pro Shots

Joop van Daele is het niet eens met de keuzes van Jaap Stam. De trainer van Feyenoord voert voor de wedstrijd tegen FC Utrecht een aantal wijzigingen door in zijn basisopstelling. Orkun Kökcü en Wouter Burger beginnen op de reservebank.

"Daar begrijp ik niets van", zegt Van Daele. "Kökcü had al veel eerder moeten spelen in het eerste, vorig jaar al. Als je goed nadenkt: hij is al zo vaak in scoringspositie gekomen. Als dit bij Feyenoord O19 geweest was, had hij de helft sowieso gemaakt. Nu mist hij de besluitvaardigheid. Dat is een proces dat aan de gang moet komen bij hem. Als hij eerder al speelde in Feyenoord 1, had hij nu al drie of vier goals gemaakt."

Ook voor Burger is er dus een plekje op de reservebank tegen de Utrechters. "Hij valt zo nu en dan terug op zijn tempo van Feyenoord O19", vervolgt hij bij RTV Rijnmond. "Soms duurt het te lang bij hem, maar ook dat heeft te maken met ontwikkeling."

Stam kiest zondag onder andere voor Liam Kelly. "Nou, daar word je echt sterker van", zegt Van Daele cynisch. "Die heb je helemaal niet nodig. Je wist dat je Leroy Fer ging halen, dat je Burger en Kökcü had en ook Jens Toornstra. Jordy Wehrmann is er ook nog. Is hij echt minder dan Kelly? Waarom haal je hem?"

Gerelateerd nieuws
65 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 45 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74404 leden - Op dit moment zijn 967 mensen actief, waarvan 247 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved