''Ik hou me niet bezig met wat de buitenwacht van ons denkt'

''Ik hou me niet bezig met wat de buitenwacht van ons denkt'

Steven Berghuis speelde een uitstekende wedstrijd tegen Dinamo Tbilisi. De aanvaller had een grote inbreng in de overwinning met een doelpunt een een assist. Berghuis is na afloop dan ook dik tevreden met het resultaat.

''Dit moet onze norm zijn,'' vertelt Berghuis in gesprek met NUsport.nl. ''Ik weet niet of we dit over een heel seizoen kunnen vasthouden, maar iedereen heeft kunnen zien dat er genoeg potentie in dit team zit. Het begint er allemaal een beetje op te lijken.''

"Kampioen worden wordt moeilijk, maar we willen wel langer meedoen dan vorig seizoen. Als we goede stappen kunnen zetten qua ontwikkeling, zien we wel waar dat toe leidt. In het ontwikkelen zit ook winst. Als ik vandaag naar jongens als Renato Tapia en Lutsharel Geertruida kijk, dan geniet ik daarvan.''

De kritiek op de ploeg was de laatste weken niet mals. "Ik hou me in elk geval niet bezig met wat de buitenwacht van ons denkt. Als ik daar wel op zou letten, dan praat ik mezelf alleen maar de put in en daar heb ik niet zo'n zin in. Het klopt dat we vooralsnog niet heel veel goede dingen hebben laten zien, maar dat heeft dus zo zijn redenen."

Lees meer over
Steven Berghuis Lutsharel Geertruida Renato Tapia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties