Feyenoord wint ruim van Jong FC Utrecht op 1908

Een jeugdig Feyenoord heeft Jong FC Utrecht maandagmiddag tijdens een besloten oefenwedstrijd verslagen. Op trainingscomplex 1908 scoorde het team vijf keer: 5-1.

De score liep al vroeg in de eerste helft hard op. Luciano Narsingh wist Naoufal Bannis twee keer goed te vinden met een voorzet vanaf de rechterkant en de spits maakte het beide keren goed af. Tyrell Malacia zorgde met een pegel in de korte hoek voor de 3-0 binnen twintig minuten.

Narsingh haalde in de 31ste minuut zelf de trekker over, na goed doorgaan van Emil Hansson, waarna Jong FC Utrecht kort voor rust nog tegen scoorde. Diep in de tweede helft bepaalde Cheick Touré de eindstand op aangeven van Crysencio Summerville op 5-1.

13' | 1-0 | Bannis
15' | 2-0 | Bannis
20' | 3-0 | Malacia
31' | 4-0 | Narsingh