''Feyenoord heeft een spits en een rechtsback nodig''

zondag 14 juli 2019 15:32 248.425 keer bekeken 550 reacties Pro Shots

Feyenoord is druk bezig op de transfermarkt om de selectie te versterken. Journalist Dennis van Eersel, die aanwezig was in Oostenrijk en de ploeg van Jaap Stam van dichtbij heeft beoordeeld, geeft aan dat de Rotterdammers een extra spits en een rechtsback nodig hebben.

"Feyenoord zit heel erg dun in de spitsen, dus zal Naoufal Bannis er voorlopig nog wel bijblijven. Ze hebben anders alleen Jørgensen en Vente. En we weten van die eerste hoe blessuregevoelig hij is geweest. Ik vind de spitspositie daarom ook één van de posities is waar Feyenoord zich moet versterken. Er moet nog een spits bij.''

''Het moet wel iemand zijn die ook zijn positie kent,'' vervolgt Feyenoord-watcher Dennis van Eersel in gesprek met RTV Rijnmond. ''Die weet dat hij gehaald wordt als stand-in van Nicolai Jørgensen. Want dat is de man. Dat haalt veel opties weg, want spelers moeten dat ook maar willen."

Ook moet er in de verdediging iets bijkomen. ''Het is te dun bezaaid nu. Je hebt St. Juste die daar kan spelen en Nieuwkoop is nu ook weer geblesseerd geraakt. Dus als je een rechtsback erbij neemt, dan kan St. Juste ook centraal opgesteld worden: Stam heeft dat ergens wel in zijn hoofd zitten.''

''Janmaat wordt genoemd, maar heeft een contract bij Watford en speelt daar veel. Dan zal Feyenoord diep in de buidel moeten tasten. Hij wil zelf heel graag terug naar Nederland, maar dat is echt zo'n transfer die in de laatste week gaat rondkomen. Je kan ook niet zonder, dus misschien gaat Feyenoord nog schakelen naar een ander."

Gerelateerd nieuws
550 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 200 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 71551 leden - Op dit moment zijn 1344 mensen actief, waarvan 280 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved