''Feyenoord heeft een spits en een rechtsback nodig''

''Feyenoord heeft een spits en een rechtsback nodig''

Feyenoord is druk bezig op de transfermarkt om de selectie te versterken. Journalist Dennis van Eersel, die aanwezig was in Oostenrijk en de ploeg van Jaap Stam van dichtbij heeft beoordeeld, geeft aan dat de Rotterdammers een extra spits en een rechtsback nodig hebben.

"Feyenoord zit heel erg dun in de spitsen, dus zal Naoufal Bannis er voorlopig nog wel bijblijven. Ze hebben anders alleen Jørgensen en Vente. En we weten van die eerste hoe blessuregevoelig hij is geweest. Ik vind de spitspositie daarom ook één van de posities is waar Feyenoord zich moet versterken. Er moet nog een spits bij.''

''Het moet wel iemand zijn die ook zijn positie kent,'' vervolgt Feyenoord-watcher Dennis van Eersel in gesprek met RTV Rijnmond. ''Die weet dat hij gehaald wordt als stand-in van Nicolai Jørgensen. Want dat is de man. Dat haalt veel opties weg, want spelers moeten dat ook maar willen."

Ook moet er in de verdediging iets bijkomen. ''Het is te dun bezaaid nu. Je hebt St. Juste die daar kan spelen en Nieuwkoop is nu ook weer geblesseerd geraakt. Dus als je een rechtsback erbij neemt, dan kan St. Juste ook centraal opgesteld worden: Stam heeft dat ergens wel in zijn hoofd zitten.''

''Janmaat wordt genoemd, maar heeft een contract bij Watford en speelt daar veel. Dan zal Feyenoord diep in de buidel moeten tasten. Hij wil zelf heel graag terug naar Nederland, maar dat is echt zo'n transfer die in de laatste week gaat rondkomen. Je kan ook niet zonder, dus misschien gaat Feyenoord nog schakelen naar een ander."

Lees meer over
Bart Nieuwkoop Dylan Vente Naoufal Bannis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties