''Ik was altijd al goed op mijn plek bij Feyenoord''

''Ik was altijd al goed op mijn plek bij Feyenoord''

Jens Toornstra blikt vooruit op het nieuwe seizoen met RTV Rijnmond. De middenvelder vertelt wat Stam probeert te bereiken met Feyenoord. ''We trainen op patronen. Die zie je er dan in de wedstrijden uitkomen. Het druk zetten doen we nu iets anders. We zetten met drie aanvallers druk en de rest daar kort achter.''

Toornstra hoopt het gat met Ajax en PSV te verkleinen. "Het verschil is aanwezig, maar dat verschil was er drie jaar geleden ook. De laatste twee jaar zie je dat het verschil groter wordt. Maar als je vanuit de luwte kunt opereren, de positie waaruit we in het kampioensjaar ook kwamen, ik denk dat dat voor ons alleen maar goed is."

Het was geen lastige keuze om zijn contract te verlengen. ''Ik was altijd al goed op mijn plek bij Feyenoord. Ik woon vlakbij en mijn familie en vrienden ook. Dat is voor mij wel een pré. Ik zie nog veel potentie en groei mogelijkheden. De afgelopen jaren hebben we veel prijzen gepakt en ik hoop gewoon dat we daar nog een aantal aan kunnen toevoegen. Mijn keuze is puur gemaakt op gevoel."

Lees meer over
PSV Jens Toornstra ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties