'PSV komt uit bij Berghuis wanneer Bergwijn vertrekt'

'PSV komt uit bij Berghuis wanneer Bergwijn vertrekt'

Ajax hoopt zich deze zomer te versterken met PSV-speler Steven Bergwijn. De Amsterdammers proberen de 21-jarige aanvaller los te weken bij de Eindhovenaren. Volgens De Telegraaf kan dat ook gevolgen gaan hebben voor Feyenoord.

De ochtendkrant verwacht dat PSV uitkomt bij Steven Berghuis wanneer het Bergwijn verliest. ''Feyenoord volgt met argusogen de ontwikkelingen op het transfergebied van Ajax en PSV. In het verleden heeft juist de clubleiding in Eindhoven niet geschroomd de beste spelers weg te halen uit Rotterdam.''

''Als Ajax erin slaagt om voor veel geld Steven Bergwijn los te weken bij PSV, dan zal Mark van Bommel als trainer ook weer de markt op gaan. Een van de beste vleugelspelers van Nederland is Steven Berghuis (27), die bij Feyenoord nog een contract heeft tot 2021. Berghuis is 14-voudig international bij Oranje,'' schrijft de krant in de woensdageditie.

Lees meer over
De Kuip PSV Robin van Persie Giovanni van Bronckhorst Steven Berghuis ajax Fortuna Sittard
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties