''Zie niet voor me wat de investering in Karsdorp waard is''

vrijdag 4 januari 2019 20:42 143.130 keer bekeken 263 reacties Pro Shots

Rick Karsdorp keert deze winter mogelijk terug bij Feyenoord. Italiaanse media linken de verdediger de laatste dagen aan een tijdelijke terugkeer in de Kuip. De Rotterdammers zouden het jeugdproduct van Varkenoord tot het eind van het seizoen willen huren van AS Roma.

Cristian Willaert, verslaggever van FOX Sports, zet zijn vraagtekens bij de mogelijke deal. "Karsdorp heeft niet heel veel gespeeld in de eerste helft van het seizoen en dan ga je hem huren", zegt hij. "Dat zal ook niet voor niks zijn, het zal wel wat tonnetjes kosten en waar doe je het dan voor?"

"Huur je hem dan om vrij zeker te zijn dat je derde gaat worden in de competitie? Ik zie niet voor me wat die investering waard is. Feyenoord is niet de partij die ervoor moet zorgen om de carrière van Karsdorp weer nieuw leven in de blazen", aldus Willaert.

"Het belang hierin ligt vooral bij Karsdorp, na die zware blessure moet hij weer voetballen", voegt FOX Sports-commentator Vincent Schildkamp toe. "Als dat bij Feyenoord kan, in een voor hem vertrouwde omgeving, zou dat prettig voor hem zijn. De winst voor Feyenoord zie ik alleen ook niet."

"Misschien krijgt Feyenoord er zelfs wel geld voor", vervolgt Willaert in het FOX Sports-programma Voetbalpraat. "Dat klinkt raar, maar veel grote clubs maken deals waarin spelers voor weinig geld worden verhuurd. Alleen als hij dan niet speelt, gaat de prijs omhoog."

Gerelateerd nieuws
263 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 89 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 67774 leden - Op dit moment zijn 591 mensen actief, waarvan 156 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved