Fotoverslag dinsdagochtend training

dinsdag 28 augustus 2018 14:01 44.020 keer bekeken 76 reacties FR12.nl

Goed nieuws, dinsdagochtend vanaf het trainingsveld van Feyenoord. Nicolai Jørgensen nam voor het eerst sinds zijn blessure deel aan de groepstraining en zette daarmee een volgende stap op weg naar zijn rentree.

De terugkeer van Jørgensen was een fijn extraatje voor de aanwezige supporters, die zich vanaf hun plaatsje in de zon toch al niet hoefden te vervelen. Op Ridgeciano Haps na had Giovanni van Bronckhorst de volledige selectie tot zijn beschikking, inclusief de spelers die maandagavond in actie kwamen met Jong Feyenoord (5-0 winst op Jong VVV/Helmond Sport).

Voor die spelers stond een hersteltraining op het programma, die werd afgesloten met een serie voetvolley-partijtjes. Bij het andere deel van de groep sprong vooral het partijspel aan het einde van de training in het oog, waarin lekker fanatiek werd gespeeld en een aantal mooie goals was te bewonderen.

Klik hier om het fotoverslag te bekijken

Gerelateerd nieuws
76 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 21 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75277 leden - Op dit moment zijn 59 mensen actief, waarvan 43 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved