Fotoverslag dinsdagochtend training

Fotoverslag dinsdagochtend training

Goed nieuws, dinsdagochtend vanaf het trainingsveld van Feyenoord. Nicolai Jørgensen nam voor het eerst sinds zijn blessure deel aan de groepstraining en zette daarmee een volgende stap op weg naar zijn rentree.

De terugkeer van Jørgensen was een fijn extraatje voor de aanwezige supporters, die zich vanaf hun plaatsje in de zon toch al niet hoefden te vervelen. Op Ridgeciano Haps na had Giovanni van Bronckhorst de volledige selectie tot zijn beschikking, inclusief de spelers die maandagavond in actie kwamen met Jong Feyenoord (5-0 winst op Jong VVV/Helmond Sport).

Voor die spelers stond een hersteltraining op het programma, die werd afgesloten met een serie voetvolley-partijtjes. Bij het andere deel van de groep sprong vooral het partijspel aan het einde van de training in het oog, waarin lekker fanatiek werd gespeeld en een aantal mooie goals was te bewonderen.

Klik hier om het fotoverslag te bekijken

Lees meer over
training Van Bronckhorst Ridgeciano Haps
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties