''Daar kun je achteraf wel je vraagtekens bij zetten''

''Daar kun je achteraf wel je vraagtekens bij zetten''

Sam Larsson is momenteel onderwerp van gesprek bij Feyenoord. De aanvaller maakt zijn verwachtingen nog niet waar bij de Rotterdammers. Zelfs de term 'Kuipvrees' is al gevallen bij Larsson. Oud-trainer Jurgen Streppel heeft veel vertrouwen in zijn kwaliteiten.

"Wat ik knap vind: hij vraagt altijd de bal, zal zich niet verstoppen en is niet bang om te voetballen,'' zegt Streppel in gesprek met de NOS. ''Dat moet hij er ook inhouden, want dat is zijn kracht. Als hij blijft zoeken naar die beslissende acties, dan komen ze vanzelf. Dan is het een kwestie van tijd tot hij uit deze fase is."

Volgens Streppel is Larsson geschikt voor de Nederlandse top, maar vraagt zich af of de speelstijl van Feyenoord bij hem past. "Daar kun je achteraf wel je vraagtekens bij zetten. Hij moet het hebben van combinatievoetbal. Ze zullen het in De Kuip niet willen horen, maar hij past eigenlijk beter bij Ajax..."

Lees meer over
De Kuip
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties