''Daar kun je achteraf wel je vraagtekens bij zetten''

zondag 26 augustus 2018 11:26 80.400 keer bekeken 192 reacties Pro Shots

Sam Larsson is momenteel onderwerp van gesprek bij Feyenoord. De aanvaller maakt zijn verwachtingen nog niet waar bij de Rotterdammers. Zelfs de term 'Kuipvrees' is al gevallen bij Larsson. Oud-trainer Jurgen Streppel heeft veel vertrouwen in zijn kwaliteiten.

"Wat ik knap vind: hij vraagt altijd de bal, zal zich niet verstoppen en is niet bang om te voetballen,'' zegt Streppel in gesprek met de NOS. ''Dat moet hij er ook inhouden, want dat is zijn kracht. Als hij blijft zoeken naar die beslissende acties, dan komen ze vanzelf. Dan is het een kwestie van tijd tot hij uit deze fase is."

Volgens Streppel is Larsson geschikt voor de Nederlandse top, maar vraagt zich af of de speelstijl van Feyenoord bij hem past.  "Daar kun je achteraf wel je vraagtekens bij zetten. Hij moet het hebben van combinatievoetbal. Ze zullen het in De Kuip niet willen horen, maar hij past eigenlijk beter bij Ajax..."

Gerelateerd nieuws
192 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 57 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72120 leden - Op dit moment zijn 361 mensen actief, waarvan 80 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved