''Larsson speelt echt met een zak stenen op zijn rug in de Kuip''

''Larsson speelt echt met een zak stenen op zijn rug in de Kuip''

Sam Larsson was zondag weer een belangrijk voor Feyenoord. De aanvaller bediende, na een goede steekbal van Jordy Clasie, Robin van Persie die vervolgens de openingstreffer in de wedstrijd tegen Excelsior maakte. Een opsteker voor de bekritiseerde aanvaller, vindt analist Arnold Bruggink

"Voor Larsson is dit mooi, want hij speelt echt met een zak stenen op zijn rug in de Kuip", aldus Bruggink. "Hij moet echt op zoek naar heel veel vertrouwen. Nu Jean-Paul Boëtius niet meer in de selectie zit, zal hij dat misschien weer wat meer krijgen", stelt hij. "Dat klopt wel", voegt Kenneth Perez toe. "Bij sc Heerenveen deed Larsson toch echt geweldige dingen met de bal. Nu is hij echt een ordinary player", aldus Perez bij FOX Sports.

Hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst sprak na afloop van de wedstrijd ook over Larsson. "Sam heeft natuurlijk de momenten en kansen gehad om belangrijk te zijn voor het team. Ook vandaag weer kreeg hij een aantal kansen waarbij hij niet zorgt voor een doelpunt. Hij brengt veel energie maar hij blijft een speler die voorin het verschil kan maken. Dat lukt nu niet. Hij blijft wel de Larsson die daartoe in staat is", aldus Gio op de persconferentie.

Lees meer over
De Kuip Robin van Persie Clasie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties