''Van Amrabat kan je verwachten dat hij nog vertrekt''

''Van Amrabat kan je verwachten dat hij nog vertrekt''

De kans bestaat dat Feyenoord in de laatste weken van de zomerse transferwindow afscheid moet nemen van enkele spelers. Naast Tonny Vilhena, die de laatste weken steeds vaker wordt gelinkt aan een vertrek uit de Kuip, maakt ook Sofyan Amrabat mogelijk een transfer.

Dit verwacht Martijn Krabbendam, Feyenoord-watcher van Voetbal International. "Voor Vilhena is belangstelling van Eintracht Frankfurt", zegt de journalist in Veronica Inside. "Zij hebben gebeld en een indicatie gekregen van wat hij zou moeten kosten. Dat vinden zij nog te veel."

"Ondertussen is er ook een andere Duitse club bijgekomen voor Vilhena", vervolgt hij. "Van Amrabat kan je ook nog verwachten dat hij nog vertrekt de komende weken. Die hebben ze destijds voor vier miljoen euro gekocht van FC Utrecht, daar moet wel iets tegenover staan."

De 21-jarige Amrabat behoorde afgelopen donderdag niet tot de wedstrijdselectie van Feyenoord tegen AS Trencin (1-1). De international van Marokko staat nog tot medio 2021 onder contract bij de Rotterdamse club.

Lees meer over
De Kuip Sofyan Amrabat Tonny Vilhena
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties