Feyenoord lanceert limited edition EA SPORTS FIFA 19

Feyenoord lanceert limited edition EA SPORTS FIFA 19

Het wachten is bijna voorbij! Op vrijdag 28 september 2018 komt EA SPORTS FIFA 19 wereldwijd uit voor de PlayStation 4, Xbox One, PC en Nintendo Switch. Speciaal voor de nieuwe versie van het voetbalspel wordt er een unieke Feyenoord-editie uitgebracht.

Deze speciale Feyenoord-editie kan vanaf vandaag besteld worden in de voorverkoop via www.feyenoordfanshop.nl/fifa19 of in een van de officiële Feyenoord Fanshops.

EA SPORTS FIFA 19 Feyenoord ‘Champions Edition’
Voor de Feyenoorders die écht niet kunnen wachten tot de dag dat het nieuwe spel uitkomt, wordt er een speciale EA SPORTS FIFA 19 Feyenoord ‘Champions Edition’ uitgebracht op dinsdag 25 september. Hiermee krijg je drie dagen eerder toegang tot de nieuwe game én geniet je van allerlei exclusieve voordelen.

Feyenoords eSporters Jaey (JaeyD) en Jimmy (YimmieHD) zijn erg trots op deze speciale Feyenoord-editie van EA SPORTS FIFA 19 en kunnen niet wachten om het nieuwe spel te spelen. Beiden komen dit seizoen uit voor Feyenoord in de eDivisie, waar het nieuwe spel gespeeld zal worden op de PlayStation 4 en Xbox One.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties