Jong Oranje met invaller Diks na strafschoppen langs Paraguay

Jong Oranje met invaller Diks na strafschoppen langs Paraguay

Jong Oranje heeft de oefentrip door Zuid-Amerika, na het beter nemen van strafschoppen, afgesloten met een overwinning op de leeftijdsgenoten van Paraguay. Feyenoorders Justin Bijlow en Kevin Diks begonnen op de bank. Diks kwam in de tweede helft in het veld voor Ouwejan.

Na een weinig verheffende eerste helft, kwam Paraguay na rust op voorsprong. Saul Salcedo kopte de bal in de 56e minuut uit een vrije trap langs Joël Drommel. De doelman van FC Twente stond niet helemaal goed opgesteld.

De gelijkmaker kwam twintig minuten voor tijd op naam van AZ-speler Guus Til. De aanvoerder van Jong Oranje nam de bal na een fraaie dieptepass van Pablo Rosario knap aan en schoot de bal langs de keeper van Jong Paraguay in het doel.

Opstelling Jong Oranje: Drommel; Dumfries, Rosario, Van Drongelen, Ouwejan (72. Diks); Koopmeiners, Til (82. Bacuna), Van Amersfoort; Kluivert (72. Dilrosun), Lammers (46. Kadioglu), Groeneveld.

Lees meer over
Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties