''Ik zou het wel aandurven met Bijlow als ik de trainer was''

''Ik zou het wel aandurven met Bijlow als ik de trainer was''

Justin Bijlow stond tijdens de laatste twee competitiewedstrijden van het seizoen onder de lat bij Feyenoord. Het jeugdproduct van de Rotterdamse club was dit seizoen tweede doelman, sinds het vertrek van Kenneth Vermeer. ​Door het goede optreden van Bijlow tegen Sparta en sc Heerenveen laait de discussie op of hij volgend jaar eerste doelman moet zijn.

"Ik vind het een onwijs leuke speler om naar te kijken", zegt Henk Fraser in FC Rijnmond. "Zijn uitstraling, de manier hoe hij anticipeert... Hij heeft wel lef en daar houd ik van. Ik kan me wel voorstellen dat je als trainer wat zekerheid wilt inbouwen. Je speelt namelijk wel bij Feyenoord. Die jongen zal toch wat tijd nodig moeten hebben."

"Bijlow lijkt me een jongen die niet snel in de war raakt van een ketser", stelt Ruud van Os, chef sport van RTV Rijnmond. "Hij heeft ook de onvoorwaardelijke steun van de supporters, hij stond daar vroeger zelf ook. Hij heeft krediet en staat met beide benen op de grond. Ik zou het wel met hem aandurven als ik de trainer van Feyenoord was."

Lees meer over
Kenneth Vermeer Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties