Feyenoord neemt ook El Moussaoui over van NAC Breda

Feyenoord neemt ook El Moussaoui over van NAC Breda

Feyenoord heeft wederom een jeugdspeler van NAC Breda overgenomen. De Rotterdammers voegen Lyas El Moussaoui volgend seizoen toe aan de jeugdopleiding. Eerder deze week werd keeperstalent Tein Troost al vastgelegd voor 70.000 euro.

Lyas El Moussaoui is veertien jaar en speelde dit seizoen als spits in de Onder 15 van NAC Breda. Deze week maakte hij zijn debuut voor Oranje onder 14 en wist direct drie keer het net te vinden. Vanwege zijn goede prestaties werd El Moussaoui in verband gebracht met diverse clubs. Uiteindelijk heeft de aanvaller gekozen voor Feyenoord. Naar verluidt maakt de stadionclub 14.000 over naar Breda voor El Moussaoui.

NAC Breda baalt dat ze wederom een talent verliezen. ''De afgelopen jaren hebben wij gebouwd aan een sterk opleidingsprogramma en krijgt onze opleiding, zowel regionaal als landelijk, steeds meer aanzien. Ons succes heeft ook een keerzijde. We merken dat onze spelers steeds gewilder worden en andere clubs op het vinkentouw zitten om onze spelers over te nemen. Dat spelers in dat proces een andere keuze maken is voor ons natuurlijk jammer.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties